Apple AirTag 2’nin çıkışı ertelendi

Apple, yeni kompakt akıllı izleyici cihazı AirTag’i 2021 yılında tanıttı. Bu minik cihaz, kullanıcıların değerli eşyalarını takip etmelerine yardımcı oluyor. 2024’te piyasaya sürülmesi beklenen bir devam modeli olan AirTag 2‘nin lansmanı ise geciktirilmiş olabilir.

Cupertino merkezli teknoloji devi, AirTag 2 akıllı izleyiciyi önümüzdeki yıl duyurmayı planlıyordu. Ancak, duyumcu Ming-Chi Kuo’nun en son raporuna göre, cihazın lansmanı geciktirildi. X (eski adıyla Twitter) üzerindeki bir gönderide, Apple’ın AirTag 2’nin seri üretim planlarının ertelendiği belirtildi. Kuo, seri üretimin ancak 2025’te başlayacağını iddia ediyor.

Apple AirTag 2’nin çıkışı ertelendi

Daha önce, Ming-Chi Kuo, AirTag 2‘nin seri üretiminin 2024’ün son çeyreğinde başlayacağını ileri sürmüştü. Uzman, Apple’ın Vision Pro’nun diğer cihazlarla merkezde olduğu yeni bir mekansal hesaplama ekosistemi oluşturmayı planladığını ekledi. Bu, AirTag 2’yi de kapsayacak. Ne yazık ki, akıllı izleyicinin Vision Pro ile nasıl işlev göstereceği veya nasıl entegre olacağı hala belirsiz. Ancak, AirTag 2’nin UWB çipinin, konum bilgisini kulaklıkla paylaşmak için kullanılabileceği üzerine spekülasyonlar var.

AirTag 2‘nin, daha uzun pil ömrü ve daha geniş menzil gibi önceki modeline göre bazı iyileştirmelerle piyasaya sürülmesi bekleniyor. Ancak bu bilgiler henüz doğrulanmadığı için bu raporu biraz şüpheyle yaklaşmanızda fayda var. Bu konuda daha fazla bilgi geldiğinde sizi bilgilendireceğiz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir