Galatasaray, Bayern Münih deplasmanında son anlarda yıkıldı! Harry Kane’e engel olamadı

Thomas Tuchel yönetimindeki Alman devi Bayern Münih, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu’nun 4’üncü haftasında Okan Buruk’un çalıştırdığı Galatasaray ile karşı karşıya geldi. Heyecan dolu mücadelede Galatasaray son anlarda yıkıldı.

81 ve 86. dakikalrda sahneye çıkan Harry Kane, Bayern Münih’e galibiyeti getiren golleri atmayı başardı. Sarı-kırmızılı ekipte oyuna sonradan giren Bakambu 90+3’te farkı 1’e indirse de yeterli olmadı.

Bu sonuçla birlikte Galatasaray 4 puanda kalırken, Bayern Münih ise puıanını 12’ye yükseltti ve gruptan çıkmayı garantiledi.

İLK 11’LER

Bayern Münih: Neuer, Mazraoui, Upamecano, Min Jae, Davies, Goretzka, Kimmich, Coman, Musiala, Sane, Kane.

Galatasaray: Muslera, Boey, Sanchez, Abdülkerim, Angelino, Kaan, Torreira, Ziyech, Kerem, Zaha, Icardi

MAÇTAN DAKİKALAR

5. dakikada Harry Kane’nin ceza yayı sol tarafından vuruşunda kaleci Fernando Muslera meşin yuvarlağı kornere çeldi.
14. dakikada Harry Kane’nin ara pasında ceza sahası içinde topu alan Leroy Sane’nin kaleci Fernando Muslera ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda Muslera meşin yuvarlağı kurtardı.
22. dakikada Lorey Sane’nin ceza yayı sağından uzak köşeye vuruşunda meşin yuvarlak dışarı çıktı.
30. dakikada Lorey Sane’nin ceza sahası içinde kaleci Fernando Muslera ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda yaptığı vuruşta Muslera meşin yuvarlağı çıkardı.
43. dakikada Hakim Ziyech’in ara pasında defansın arkasına sarkan Mauro Icardi’nin ceza sahası içinden vuruşunda meşin yuvarlak kaleci Manuel Neuer’den döndü.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir